11. Ulusal Genel Kurul

Sivil Yaşam Derneği ulusal etkinliklerinden biri olan Ulusal Genel Kurul için geri sayım başladı. Yılda bir kez olmak üzere her yıl Haziran ayında gerçekleştirilen SİYAMDER Ulusal Genel Kurulu; bu yıl da 27-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her yıl farklı bir şehirde düzenlenen Ulusal Genel Kurulun bu yıl ki adresi Konya!

SİYAMDER Ulusal Genel Kurulu, dernek iç işleyişinin değerlendirilmesi, finansal şeffaflığın sağlanması, bir yıl boyunca yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni çalışmaların planlanması gibi ana başlıkların ele alındığı etkinliktir. SİYAMDER gönüllülerinin temsiliyeti, yerel kurullar tarafından belirlenen delegasyon ekipleriyle sağlanmaktadır.

Toplamda 4 gün 3 gece sürecek olan organizasyon boyunca yerel kurul faaliyetlerinin değerlendirilmesi, yönetici çalışmalarının değerlendirilmesi, ulusal program çalışmalarının değerlendirilmesinin yanında bir sonraki dönem için yöneticilerin seçimi de yapılacak. Farklı şehirlerden ekiplerin bir araya gelmesiyle birçok noktada tecrübe aktarımı da sağlanmış olacak.

27-30 Haziran 2019 tarihinde Konya’da gerçekleştirilecek 11. Ulusal Genel Kurulda yerini almak için hemen başvurunu tamamla!

10 Haziran - 23.59
Son Başvuru